ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΚΤΗ ΜΙΑΛΟΥΛΗ

Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 7:17 ΠΜ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΤΟΥ 2017 ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


Κυριακη 19 Μαρτιου 2017  7.17 π.μ.  Το Πρωτο Κρουαζιεροπλοιο φερνει την Ανοιξη του 2017 στον Πειραια, καθως μπαινει στο Λιμανι και αγκυροβολει στην Ακτη Μιαουλη.
Η Ακτη Μιαουλη αναμεσα απο τα 2 Κτηρια του ΟΛΠ (Φωτο) εμεινε "σιωπηλη" ολο το χειμωνα, με ενα "κρουαζιεροπλοιο" να κοιμαται ηρεμο απο την μερια του Επιβατικού σταθμου (δεξια). Ο Χειμωνας του 2017 ηταν βαρυς, και απο πλευρας θερμοκρασιων, και απο πλευρας υγειας και απο πολλες παραμετρους, Ομως η Ελλαδα μας φερνει την Ανοιξη με το φως της, με τον Γαλανο της Ουρανο και με τις δημιουργικες ανησυχιες που καρδια και νους δεν μας αναθετουν παντα ενα "ταξιδι" για να κανουμε ενα οραμα πραγματικοτητα.

Σημειολογικα..... το Πρωτο Κρουαζιεροπλοιο της Ανοιξης μπηκε το πρωι στις 7.17 στον Πειραια μας.

Ψηφιακη Τεκμηριωση της Εισοδου του Πρωτου Κρουαζιεροπλοιου της Ανοιξης Σημερα (19/3/2017) το πρωι στον Πειραια  (βλ. 1.45 στο Βιντεο)

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ (C) 
 
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ολες οι Καμερες Περσευς, μεσω του λογισμικου που εχει αναπτυχθει με την στηριξη του Ιδρυματος Ελληνισμου και του Επιμενουμε Ελλαδα παραγουν VideoClip 24ωρου. 
Tα Βιντεοκλιπ αυτα ειναι ομως ταυτοχρονα Δημοσιο Αγαθο, ελευθερα αναπαραγομενο με την Νομικη Δεσμευση της "βιβλιογραφισης". (Καταχωρηση του ανωτερω "Λογοτυπου"(1)